ALGEMENE VOORWAARDEN:
Met het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid van Kunstig Kitschwerk.nl. en komt er een overeenkomst tot stand. Kunstig Kitschwerk behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden te wijzigen. Voor een geplaatste bestelling geldt dat de algemene voorwaarden ten tijde van de bestelling van toepassing zijn. Situaties die niet in deze algemene voorwaarden opgenomen zijn, onduidelijkheden over de inhoud of de bepalingen zijn dienen te worden beoordeeld in de geest van deze algemene voorwaarden. Kunstig Kitschwerk staat er voor in dat de artikelen voldoen aan de op de website vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften.
Op alle overeenkomsten en deze algemene voorwaarden is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing. Het Weens koopverdrag is niet van toepassing.


GEGEVENS AANBIEDER:
Kunstig Kitschwerk
Geerstraat 19
8261 HL Kampen
Tel. +31 (0)38- 3321635
Mailadres : info@kunstigkitschwerk.n
Website : www.kunstigkitschwerk.nl
KvK nummer : 05066507
BTW nummer : NL002118096B37

 

PRIJZEN:
De prijzen op de site van Kunstig Kitschwerk zijn vaste prijzen. Hierover kan niet onderhandeld worden. De prijs die is gesteld ten tijde van de bestelling blijft gehandhaafd en zal niet worden verhoogd. Kunstig Kitschwerk kan niet aansprakelijk worden gesteld voor foutieve prijzen als gevolg van typefouten, serverproblemen, storingen of virussen. De prijzen zijn vermeld in euro, zijn inclusief BTW en zijn exclusief verzendkosten. Voordat de bestelling wordt bevestigd door de klant is de volledige prijs inclusief de verzendkosten bekend. Alle op de website genoemde prijzen en andere gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen en eventuele typefouten. Kunstig Kitschwerk is nimmer verplicht het artikel volgens foutieve prijzen te leveren.


AFBEELDINGEN:
Kunstig Kitschwerk heeft de grootste zorg besteed aan de afbeeldingen op de website. Toch kan het voorkomen dat de geleverde artikelen (iets) afwijken van de op de website getoonde foto’s. Kunstig Kitschwerk is niet aansprakelijk voor de verschillen tussen de foto’s en de werkelijkheid. Al het beeldmateriaal komt van of is met toestemming van de leveranciers gebruikt. Ze kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.


BETALING:
In geval van voorafbetaling wordt de bestelling pas verzonden indien de volledige betaling is ontvangen. Indien de betaling niet met 5 dagen is ontvangen, vervalt de bestelling en wordt het artikel of de artikelen opnieuw ter verkoop aangeboden.
Bij betaling via IDEAL is het van belang om na het afronden van de betaling terug te gaan naar de wegwinkel. Als dit niet gebeurt worden de artikelen niet gereserveerd en ontvangt u geen bevestiging van de bestelling. U ontvangt een orderbevestiging per e-mail, dat is geen betaalbewijs, maar geeft alleen aan dat de bestelprocedure succesvol doorlopen is en dat Kunstig Kitschwerk de order ontvangen heeft.
Kunstig Kitschwerk kan, binnen de wettelijke kaders, onderzoeken of de klant aan zijn betalingsverplichtingen kan voldoen, evenals van alle feiten en factoren die van belang zijn voor een verantwoord aangaan van een overeenkomst op afstand. Kunstig Kitschwerk is zonder opgave van redenen ten allen tijde gerechtigd om bestellingen te weigeren of meer informatie bij de besteller op te vragen.


VERZENDING:
Artikelen worden verzonden via Post.nl of DHL als de volledige betaling ontvangen is. Per e-mail ontvangt u een bevestiging van de verzending, met hierin vermeld een track-and-trace code als dit kan. Kunstig Kitschwerk neemt de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht bij de afhandeling en verzending van orders en is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging. Bij uw bestelling worden de verzendkosten reeds vermeld. Indien adresgegevens niet juist zijn vermeld, is Kunstig Kitschwerk niet aansprakelijk voor het niet correct kunnen afleveren van uw bestelling en de eventuele vertragingen die kunnen ontstaan.
Kunstig Kitschwerk probeert de bestelde artikelen zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, voor speciaal voor u gemaakte artikelen wordt de levertijd vooraf, in overleg, vastgesteld. Alle vermelde levertijden dienen als indicatie. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Voor 12u besteld wordt dezelfde dag nog verzonden. Indien een bestelling vertraging ondervind of niet uitgevoerd kan worden, zal Kunstig Kitschwerk het bedrag dat de klant betaald heeft zo spoedig mogelijk terugbetalen, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding.
Wanneer er bij een bestelling artikelen zitten met een langere levertijd (dit wordt altijd uitdrukkelijk bij het artikel vermeld), dan wordt de volledige bestelling verzonden op het moment dat deze compleet is. Op verzoek kan Kunstig Kitschwerk de overige artikelen eerder verzenden, maar dan worden er voor de nalevering opnieuw verzendkosten in rekening gebracht.


RETOURNEREN:
Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen, mag u ze, mits ongebruikt en in originele verpakking met alle geleverde toebehoren, retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. Deze datum gaat in na ontvangst van het artikel door of namens de klant. De verzendkosten en het risico voor het terugsturen zijn voor rekening van de klant. Alle herroepingen dienen zo snel mogelijk aan kunstigkitschwerk.nl kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, info@kunstigkitschwerk.nl. U dient dan uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen gebruikt Kunstig Kitschwerk het rekeningnummer waar u mee betaald heeft. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Zodra het artikel bij ons terug is krijgt u uw betaling terug. Heeft u via IDEAL betaald dan regelen zij de terugbetaling.
Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u gemaakte producten of speciaal voor u bestelde producten. Deze kunnen niet terug.

GARANTIE:
Kunstig Kitschwerk garandeert dat de bestelling in goede staat verzonden wordt en dat aan de verzending van de artikelen veel zorg is besteed. Er komt een klein feestje door de deur :-)


PRIVACY:
Kunstig Kitschwerk  zal uw persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden behalve als dit nodig is voor de webwinkel zoals de wegapplicatie die nodig is voor Stichting Mollie Payments. Persoonsgegevens worden door Kunstig Kitschwerk alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling. Als u aangeeft de nieuwsbrief te willen ontvangen, dan zullen de gegevens alleen voor die doeleinden worden gebruikt. Mochten de gegevens door onmacht in de handen van derden vallen, dan is Kunstig Kitschwerk daar niet aansprakelijk voor.


KLACHTENAFHANDELING:
Kunstig Kitschwerk wil graag dat u blij bent met de aangeschafte artikelen. Mocht er toch onverhoopt een klacht zijn dan wordt Kunstig Kitschwerk daar graag van op de hoogte gebracht. Er kan dan in alle redelijkheid naar een oplossing worden gezocht. Ook indien de klant in het buitenland woont.


MODELBESCHERMING:
Alle ontwerpen zijn beschermd. Dit houdt in dat niets door derden mag worden nagemaakt. Bij inbreuk op deze bescherming zal door Kunstig Kitschwerk worden opgetreden en kunnen/zullen gerechtelijke stappen worden ondernomen. Het copyright voor de website, andere teksten, foto`s en uitingen van Kunstig Kitschwerk ligt bij Kunstig Kitschwerk. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Kunstig Kitschwerk mag derhalve geen gebruik worden gemaakt van bovenstaande.

© 2007 - 2024 Kunstig Kitschwerk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel