Over mij

Na 9 jaar een eigen bedrijf in de horeca, was het in oktober 2000 tijd om toch dat de gaan doen waar ik het allerblijst van werd : een winkel beginnen ! 

Daar moesten dan naast een ingekocht vrolijk assortiment, ook spullen in die ik zelfgemaakt had. Ik heb namelijk de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg gedaan en ben eigenlijk een eerstegraads juf in Textiele Werkvormen. Dingen maken zit in mij ( lees : mijn hoofd staat nooit stil van de ideeën ), en als anderen het dan ook nog mooi vinden, en willen kopen….. superleuk ! Win win toch ?

 

Het werd Kampen in het leukste straatje met de meeste eigen ondernemers. Er was iets met wonen, een galerie met kunst, een doe-het-zelfzaak en nog meer kleine winkeltjes. Op het hoekje kwam een winkel vrij en ik mocht daar gaan beginnen. Na 2 jaar kon ik er ook boven wonen, dus nooit files voor mij ! 

Ik heb de naaimachine in de winkel staan en als er niemand is kan ik mooi bezig. Soms met opdrachten, maar vaak ook met wat ideetjes uit mijn hoofd maken :-) Heerlijk ! 

 

De afgelopen jaren heb ik zoveel leuke dingen mogen doen, zoveel leuke mensen ontmoet, en zoveel vrienden gemaakt door de winkel dat ik me een gezegend mens voel met het leukste beroep van de wereld ! En ik hoop nog heeeeeeeeeel erg lang !!!

 

Volg me op Social Media of meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al mijn avonturen.

Groetjes,

Marianne

© 2007 - 2024 Kunstig Kitschwerk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel