ERIBÉ, werd 33 jaar geleden opgericht, is een designhuis en fabrikant van breigoed, gevestigd in Melrose, in de Scottish Borders. Ze worden beschouwd als een 'huisindustrie die wereldwijd is verdwenen' en zijn voorstander van 'Made in Scotland' en hebben een fervent schare fans over de hele wereld. ERIBÉ geeft veel om duurzaamheid en maakt gebruik van natuurlijke garens, hoogwaardig vakmanschap en alle productie is milieubewust.

Als een geweldige uitgebreide familie draait ERIBÉ helemaal om de mensen die erbij betrokken zijn - het team, handbreiers, molens, leveranciers, agenten, kopers en JIJ - de klant. Er wordt veel aandacht besteed aan elke persoon die bij onze toeleveringsketen betrokken is. Door jarenlang naar onze klanten te luisteren en doordachte ontwerpen te hebben gemaakt, heeft ERIBÉ geleerd om luxueuze, kwaliteitsvolle breigoed te creëren die past bij verschillende lichaamsvormen, huidtinten en culturen. Kleding die een eigentijdse draai geeft aan traditionele Schotse kleding. De ontwerpers zijn specialisten in hun vakgebied, vooral in de traditionele breitechniek Fairisle (Fair Isle). Patronen, kleuren en natuurlijke garens worden op een innovatieve manier gemixt.

ERIBÉ-stukken worden gemaakt met kennis die van de ene generatie op de andere is overgedragen, zodat u een duurzaam product kunt hebben dat er niet alleen geweldig uitziet en aanvoelt, maar ook nog jaren meegaat. Vervaardigd van hoogwaardige, natuurlijke garens gesponnen in Groot-Brittannië, breien ze kleding en accessoires voor dames, heren en kinderen, en ook interieurs. Ze gebruiken natuurlijke vezels, zoals lamswol en merino, omdat ze je echt warm houden en niet kriebelen maar superzacht aanvoelen !

Sorteer op
 • Corry sweater - Gulfstream
  Corry sweater - Gulfstream

  Heerlijk warme trui van 100 % marinowol gebreid in Schotland door het sympathieke famiiebedrijf Eribé. De sweater is lichtgewicht en prachtig lichtblauw en heeft een klein V-tje vooraan in de hals.

  € 109,95
 • Wollen sjaal Eribé Knitwear - Treeline wrap Colonsay
  Wollen sjaal Eribé Knitwear - Treeline wrap Colonsay

  Deze prachtige sjaal is 1 meter breed en wel 2,5 m lang.

  Gemaakt van 80 % lamswol en 20 % mohair is hij superzacht en kriebelt niet ! En is natuurlijk heel lekker warm en licht

  De kleuren gaan van mint met wat groen naar…

  € 69,95
 • Wollen sjaal Eribé Knitwear - Treeline wrap Lugano
  Wollen sjaal Eribé Knitwear - Treeline wrap Lugano

  Deze prachtige sjaal is 1 meter breed en wel 2,5 m lang.

  Gemaakt van 80 % lamswol en 20 % mohair is hij superzacht en kriebelt niet ! En is natuurlijk heel warm

  Gebreid in Schotland bij het familie merk Eribé.

  € 69,95
 • Wollen sjaal Eribé - Easdale
  Wollen sjaal Eribé - Easdale

  Deze prachtige sjaal is 1 meter breed en wel 2,5 m lang.

  Gemaakt van 80 % lamswol en 20 % mohair is hij superzacht en kriebelt niet ! En is natuurlijk heel warm

  Gebreid in Schotland bij het familie merk Eribé.

  € 69,95
Sorteer op
© 2007 - 2021 Kunstig Kitschwerk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel