En toen was er Corona, winkels gingen dicht of maar gedeeltelijk open. Uit de nood kwam een prachtige samenwerking voort tussen 4 vrouwen die een winkel hebben in de Geerstraat. "Als we nu eens Verwenpakketjes maken met van ons allemaal een product erin, en we gaan dat gewoon rondbrengen. Dan kan je toch laten weten dat je aan iemand denkt, een cadeautje laten bezorgen en die persoon even verwennen ! "

Dat idee heeft dus tot deze superleuke samenwerking geleidt en 'De meisjes van de Geerstraat' hebben we al heel veel mensen mogen verblijden. We hebben nu weer nieuwe pakketjes bedacht, en ook opstuurbare want we kunnen niet heel Nederland doorfietsen :-)

Het is altijd mogelijk wat items om te ruilen of dingen toe te voegen naar uw eigen wens, mail me gewoon en we kijken wat er kan. Het kan ook gebeuren dat een item even op is, dan vervangen wij deze door een vergelijkbare, zeker net zo mooi, leuk of lekker. 

De keuze uit de Verwenpakketjes wisselt regelmatig. We hadden bijvoorbeeld afgelopen jaar ook een Moederdagpakket bedacht ( en ook voor lieve vaders  ) en die komt zeker terug in 2021.

 

 

Sorteer op
© 2007 - 2023 Kunstig Kitschwerk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel